Kriza në qeverinë izraelite! Shpërbëhet kabineti i luftës i Benjamin Netanyahu

Kabineti i luftës nuk ekziston më në Izrael. Me një vendim të minutës së fundit, Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu ka shpërbërë kabinetin gjashtë anëtarësh të luftës, citojnë mediat ndërkombëtare. Vendimi edhe pse i pritshëm mendojnë analistët, vjen pak ditë pas largimit nga qeveria të ish anëtarit të partisë së qendrës së djathtë, Benny Gnatz. Netanyahu […]

Qeshor 17, 2024 - 11:50
 0
Kriza në qeverinë izraelite! Shpërbëhet kabineti i luftës i Benjamin Netanyahu
Reklamë
Reklamë

Kabineti i luftës nuk ekziston më në Izrael. Me një vendim të minutës së fundit, Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu ka shpërbërë kabinetin gjashtë anëtarësh të luftës, citojnë mediat ndërkombëtare.

Vendimi edhe pse i pritshëm mendojnë analistët, vjen pak ditë pas largimit nga qeveria të ish anëtarit të partisë së qendrës së djathtë, Benny Gnatz.

Netanyahu tani pritet të zhvillojë konsultime për luftën në Gaza me një grup të vogël ministrash, duke përfshirë ministrin e Mbrojtjes Yoav Gallant dhe ministrin e Çështjeve Strategjike Ron Dermer, të cilët kishin qenë pjesë më parë të kabinetin e luftës.

Reklamë
Reklamë

/a.r

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.