Tag: Emiriana Sako

Emiriana Sako merr pjesë në Forumin Urban të Marmarasë ...

Në Forumin Urban të Marmarasë zhvilluar në Stamboll ku morën pjesë kryetarë bas...

Reklamë
Reklamë

Emiriana Sako zhvilloj një takim me delegacionin e Bash...

Zhvillova një takim me një delegacion nga Bashkia e Stambollit ku bënin pjesë Zv...

Dita e parë e shkollës, Emiriana Sako uron nxënësit e m...

Urime të përzemërta nxënësve të Durrësit dhe gjithë Shqipërisë për një vit sa më...

Reklamë
Reklamë
Reklamë
Reklamë