Eduart Ndreca: Ndotja qe sjellin fabrikat ne Lezhe e Shengjin eshte nje problem serioz per banoret

Tetor 2, 2023 - 22:22
 0
Eduart Ndreca: Ndotja qe sjellin fabrikat ne Lezhe e Shengjin eshte nje problem serioz per banoret
Reklamë
Reklamë
Eduard Ndreca deputeti qe ngren alarmin per ndotjen e mjedisit flet troq per ndotjen nga fabrikat e peshkut qe ndodhet ne portin e Shengjinit ku krijon aroma te pa kendeshme per turistet dhe banoret e Shengjinit, ndersa ne lagjen Skenderbej e ndodhur ne qytetin e lezhes nodhen dy fabrika te perpunimit te brendshmeve dhe nje fabrike qe mbledhen mbetjet e thertoreve te kafsheve te ngordhura.
Fjala sot ne Kuvend. Ndotja qe sjellin fabrikat ne Lezhe e Shengjin eshte nje problem serioz per banoret qe duhet trajtuar me seriozitetin e duhur e forcen e ligjit!

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.