Tag: Bashkia Durres

Emiriana Sako zhvilloj një takim me delegacionin e Bash...

Zhvillova një takim me një delegacion nga Bashkia e Stambollit ku bënin pjesë Zv...

Reklamë
Reklamë

Dita e parë e shkollës, Emiriana Sako uron nxënësit e m...

Urime të përzemërta nxënësve të Durrësit dhe gjithë Shqipërisë për një vit sa më...

Reklamë
Reklamë
Reklamë
Reklamë