Tag: Bashkia

Pjerin Ndreu pret në Bashkinë Lezhë Ambasadorin e Sllo...

Sot prita ne Bashkine Lezhe Ambasadorin e Sllovakise Albin Otruba si dhe Konsull...

Reklamë
Reklamë

Emiriana Sako merr pjesë në Forumin Urban të Marmarasë ...

Në Forumin Urban të Marmarasë zhvilluar në Stamboll ku morën pjesë kryetarë bas...

Pjerin Ndreu: Prezanton Administratorin e ri të Njesise...

Leonard Perjaku eshte Administratori I ri i Njesise Administrative Zejmen! Duke...

"Pjerin Ndreu" Kryetari Bashkisë Lezhe: Organizoi aktiv...

Bashkia Lezhë në bashkëpunim me Qendrën “Tirana Art”, organizoi sot aktivitetin ...

Emiriana Sako zhvilloj një takim me delegacionin e Bash...

Zhvillova një takim me një delegacion nga Bashkia e Stambollit ku bënin pjesë Zv...

Dita e parë e shkollës, Emiriana Sako uron nxënësit e m...

Urime të përzemërta nxënësve të Durrësit dhe gjithë Shqipërisë për një vit sa më...

Reklamë
Reklamë
Reklamë
Reklamë