Pjerin Ndreu: Prezanton Administratorin e ri të Njesise Administrative Zejmen

Leonard Perjaku eshte Administratori I ri i Njesise Administrative Zejmen! Duke falenderi Gjergj Maleshin per ounen e mrekullueshme qe ka bere gjate 4 viteve ne perballje me sfida si termet e pa demi, I urojme Leonardit suksese ne detyren e sapo marre!

Tetor 4, 2023 - 10:28
Tetor 6, 2023 - 11:06
 0
Pjerin Ndreu: Prezanton Administratorin e ri të Njesise Administrative Zejmen
Reklamë
Reklamë
Leonard Perjaku eshte Administratori I ri i Njesise Administrative Zejmen!
Duke falenderi Gjergj Maleshin per ounen e mrekullueshme qe ka bere gjate 4 viteve ne perballje me sfida si termet e pa demi, I urojme Leonardit suksese ne detyren e sapo marre!

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.