Tag: Bashkia Lezhe

Pjerin Ndreu pret në Bashkinë Lezhë Ambasadorin e Sllo...

Sot prita ne Bashkine Lezhe Ambasadorin e Sllovakise Albin Otruba si dhe Konsull...

Pjerin Ndreu: Prezanton Administratorin e ri të Njesise...

Leonard Perjaku eshte Administratori I ri i Njesise Administrative Zejmen! Duke...

Reklamë
Reklamë

"Pjerin Ndreu" Kryetari Bashkisë Lezhe: Organizoi aktiv...

Bashkia Lezhë në bashkëpunim me Qendrën “Tirana Art”, organizoi sot aktivitetin ...

Rama takohet me Pjerin Ndreun: Po e kthen Lezhën në Spa...

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me kryetarin e Bashkisë së Lezhës, ...

Reklamë
Reklamë
Reklamë
Reklamë