Durrës, zjarr në fshatin Drracë, digjen sipërfaqe me kullota e bimësi

Një zjarr ka rënë në fshatin Drracë në Kepin e Rodonit,

Qeshor 24, 2024 - 18:45
 0
Durrës, zjarr në fshatin Drracë, digjen sipërfaqe me kullota e bimësi
Reklamë
Reklamë

Një zjarr ka rënë në fshatin Drracë në Kepin e Rodonit, ndërsa zjarrfikëset po punojnë për të shuar flakët. Zjarri është aktiv prej rreth 1 orë dhe ka djegur sipërfaqe me kullota dhe bimësi, por pa deme ne njerz. Policia dhe zjarrfikesit po merren me shurjen e flakeve qe kane shkatuar deme te medha ne kullota dhe bimesi.

Reklamë
Reklamë

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.