UKD Durrës, dëmtohen kapakët e pusetave, shqetësim për qytetarët dhe turistët

Kujdes se mos biesh në pusetë! Kjo është shprehja që përdorin qytetartë dhe shoferët e Durrësit këto kohe vetëm pak ditë nga hapja e sezonit turistik.

Maj 27, 2024 - 08:30
Maj 27, 2024 - 08:31
 0
UKD Durrës, dëmtohen kapakët e pusetave, shqetësim për qytetarët dhe turistët
Reklamë
Reklamë

Kujdes se mos biesh në pusetë! Kjo është shprehja që përdorin qytetartë dhe shoferët e Durrësit këto kohe vetëm pak ditë nga hapja e sezonit turistik.

Dëmtimi i kapakeve të pusetave po kthehet në një fenomen shqëtësues jo vetëm për banorët e Durresit dhe turistet.

Ndërrmarrja e Ujësjellës Kanalizimeve në qytetin bregdetar shfaqet e pafuqishme për të riparuar kapaket e pusetave, por zgjdhja sipas Ndërrmarrja e Ujësjellës Kanalizimeve është presim të na vijne kapaket e pusetave. Kapaket e pusetave ndodhen ne qytetin Mau Miu te Marsit dhe pritet nisja e linja hapsinore Mars-Tokë.

Thuajse të gjitha lagjet në Durrës kanë këtë problem, ku vetëm në rrugën “Drencia, Palush Tati, Rinia Durrsake, Ahmet Dakli” në lagjen 17 janë demtuar kapakë të tillë.Të gjitha dëmtimet janë denoncuar në Ndërrmarrja e Ujësjellës Kanalizimeve, por ky fenomen sa vjen e bëhet më problematik.

Shqetësuese mbetet jo vetëm për qytetarët, por edhe për Drejtorinë e Ujësjellës Kanalizimeve, ku në këto kushte pusetat mbushen me mbeturina, duke bllokuar edhe sistemin e kanalizimeve të qyetit turistik.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.