“Harram të qoftë!”, Kalaja i përvishet Kurtit pasi mori pjesë në paradën e gay-ve: UÇK s’luftoi për këtë lloj lirie

Hoxhë Ahmed Kalaja, ka reaguar i revoltuar pas pjesmarrjes së Albin Kurtit dhe ministrave të tij në “Paradën e krenarisë”, në mbështetje të homoseksualëve. Ai është revoltuar veçanërisht me faktin se Kurti ka deklaruar, se kjo “betejë”, është e njëjtë me betejën e UÇK për liri. “Askush nuk beson se UÇK luftoi për këtë lloj […]

Qeshor 10, 2024 - 10:20
 0
“Harram të qoftë!”, Kalaja i përvishet Kurtit pasi mori pjesë në paradën e gay-ve: UÇK s’luftoi për këtë lloj lirie
Reklamë
Reklamë

Hoxhë Ahmed Kalaja, ka reaguar i revoltuar pas pjesmarrjes së Albin Kurtit dhe ministrave të tij në “Paradën e krenarisë”, në mbështetje të homoseksualëve.

Ai është revoltuar veçanërisht me faktin se Kurti ka deklaruar, se kjo “betejë”, është e njëjtë me betejën e UÇK për liri.

“Askush nuk beson se UÇK luftoi për këtë lloj lirie.

Të barazosh luftën e UÇK me kauza të tilla është tradhti.

Harram të qoftë”, shkruan ai.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.