Pse po deshton Kryetari PS Durres ne organizimet e Organizatave Socialite?

Prill 11, 2024 - 11:49
 0
Pse po deshton Kryetari PS Durres ne organizimet e Organizatave Socialite?
Reklamë
Reklamë

Ne prezantimin e drejtuesit te ri te qytetit Durres nga Luan Zaza u bene shume premtime per rienergjizim dhe drejtore te rinje.... Mos valla Luani ka bere nje pakt per rikonfirmimin ne detyre duke u bere nje ushtar i bindur i liderit te ri, me nje shprese per tu rinkonfirmuar. A mos vallae xhaketa e vjeter po mundohet per te treguar se eshte akoma i fuqishem me riorganizimin e PS?

Ketu po tregohet nje force e re qe po kerkon te ndryshoje frymen brenda PS-se por ne fakt thjeshte Kryetari aktual po ndryshon ne menyre fiktive te gjithe kryetaret e Organizatave Socialiste. Organizimet e Organizatave Socialiste ne Durres po deshtojne njera pas tjetres sepse tek ky lider nuk shikojne shprese por vetem nje varreze? Shume nga Socialistet e qytetit te Durresit po sabotojne mbledhjet e Organizatave Socialiste ne qytetin e Durresit, disa shprehen se nuk ndjehen te perfaqesuar nga Luan Zaza si nje Kryetar i denje per te drejtuar Partine Socialisten Durres.

Nga organizimet e disa mbledhjeve te Organizatave Socialiste ne Durres po deshtojne njera pas tjetres, ne shume qytete te Shqiperise organizimet e Organizatave Socialiste po i bejne publike me foto dhe shikojme qe kane shume pjesmarrje ne cdo Organizatave Socialiste. Perse ne Organizatave Socialiste te qytetit te Durresit po deshtojne takimet? Mos valle anetaret e Organizatave Socialiste jane te pa kenaqur nga marrja ne kontroll e Partise Socialiste nga ish- drejtues te LSI dikur?

Shume nga Socialiste shprehen se anetaresimet e reja qe jane bere ne qytetin e Durresit jane fiktive dhe me urdher te Kryetari te PS Durres. Kryetari PS urdheron verbalisht te gjithe drejtorite per te realizuar antarsimet qe u kerkohen. Organizatave Socialiste ne Durres kane deshtuar mbi 70% qe nuk realizohen me numerin qe kerkohen, pasi Asamblea Kombetare ka kerkuar qe ne janar deri ne 15 mars te shtohen 4 anetare te rinje per cdo Organizatave Socialiste.

Nje Organizatave Socialiste qe te quhet e funksionale duhet te kete te pakten nje Kryetar, nje Bashkekryetar dhe nje Sekretar, pra ne total duhet te jene 13 anetare, Rama ka kerkuar qe tu shtohen dhe 4 anetare te tjere te rinje qe nje Organizatave Socialiste te shkoje ne 17 anetare. 

Ne Asamblene Kombetare qe u mbajt ne mars ne qytetin e Durresit u vendosen detyra per te antarsuar dhe 4 anetare qe te jene nga mosha 16-30 vjec, por pa harruar qe dhe 30% e Organizatave Socialiste duhet te jete ne gjinine femer. Kryetari Partise Socialiste te Shqiperise Edi Rama ka urdheruar qe Organizatave Socialiste te kene 21 anetare ne total.

Nje Organizatave Socialiste qe te beje zgjedhje per te rikonfirmuar ose per te zgjedhur Kryetar, Bashkekryetare dhe Sekretar duhet te marrin pjese te pakten 50% plus 1 anetare te Organizatave Socialiste. Luan Zaza pse nuk po i ploteson detyrat e lena nga Asambela Kombetare Socialiste?

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.