Romë: Blendi Klosi bashkë me Eduart Ndrecen në Kongresin e Internacionales Socialiste

Romë - Me kolegun Eduard Ndreca në Kongresin e Internacionales Socialiste ku morën pjesë liderët e partive të majta europiane dhe mbajtën fjalën e tyre Presidenti i PES, Stefan Löfven; kryeministri i Spanjës Pedro Sánchez; kreyministrja e Danimarkës, Mette Frediksen mbi sfidat e familjes së madhe socialiste.

Mars 3, 2024 - 13:37
 0
Romë: Blendi Klosi bashkë me Eduart Ndrecen në Kongresin e Internacionales Socialiste
Reklamë
Reklamë

????Romë - Me kolegun Eduard Ndreca në Kongresin e Internacionales Socialiste ku morën pjesë liderët e partive të majta europiane dhe mbajtën fjalën e tyre Presidenti i PES????, Stefan Löfven; kryeministri i Spanjës Pedro Sánchez; kreyministrja e Danimarkës, Mette Frediksen mbi sfidat e familjes së madhe socialiste.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.