Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.

Korrik 9, 2024 - 14:01
 0
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Video / Kompania celulare, grabit dhe mashtron klientët ju shet te dhenat personale paleve te treta.
Reklamë
Reklamë

Kompania telefonike “Vodafone Albania” nje qytetar ankohet ne redaksine tone qe sherbimi klienit tenton ta mashtroje dhe qytetarti na ka derguar dhe nje vidjo te komunikimit ne WHATSAPP qe duket shume qarte qe sherbimi klientit te Vodafone nuk pergjigjet per pyetjet qe i ben klienti por i thote qe duhet te ndryshosh kontraten. Klineti ndjehet shume i mashtruar nga sherbimi sic mund te shikohet dhe ne komunikimin e mes qytetarit dhe sherbimit te klientit nga Vodafone.

Foto 1

Reklamë
Reklamë

Foto 2

Qytetari na ka dergua dy video ku kjo e dyta tregohet qarte qe nga APlikacioni My Vodafone per te lidhur kontraten me vodafone i jep qe te bie dakort per ta autorizuar per te tregtuar te dhenat personale te klientit me miratimin por nuk i shfaqet kontrata qe bie dakort per kushtete kontrates, ketu klienti ndjehet shume i mashtruar pasi duket shume qarte qe klienti bie dakort per dicka qe nuk e di se per cfare ka rene dakort.

Foto 3

Kompania telefonike “Vodafone Albania” po i mashtron hapur klientët që kanë besuar në shërbimet e saj. Teksa në reklamat e shumta trumbetohet me oferta dhe mbulimi me valë në të gjithë Shqipërinë, e vërteta është krejt ndryshe.

Foto 4

Vodafon Albania” ka rritur çmimet e paketave mujore dhe ka reduktuar minutat në dispozicion, numrin e SMS dhe sasinë e internetit. Këto ndryshime kanë revoltuar abonentët e kësaj kompanie celulare, të cilët vijojnë të ankohen. Madje kush ka një numër “Vodafone Albania” shprehet se shërbimi i kujdesit ndaj klientit është i paarritshëm ose jemi ne perditesim te cilesisë. Shumë klientë të “Vodafonë Albania” krahasojnë çmimet me shtetet e huaja dhe thonë se në Shqipëri po abuzohet në kurriz të konsumatorit.

Foto 5

Foto 6

Këto janë disa nga ankesat e qytetarëve për kompaninë “Vodafon Albania”, e cila, sipas tyre, po i zhvat në mënyrë të padrejtë dhe se ka ndryshuar paketat pa njoftime paraprake:

-Vodafon rregulloni internetin …se as te kujdesi ndaj klientit nuk ankohemi dot…

-I bien shkurt: Të gjitha linjat janë të zëna provojeni më vonë ..njësoj si lotari.

-Si ka mundësi, klient prej 14 vitesh, çfarë bëni ju rrisni çmimet duhet të punojmë 1- 2 ditë për ju, nja 20 ditë për dritat, 25 për ujin etj.

-Po pse ku jemi këtu, në Gjermani? Po kështu është kur nuk ka një ent rregullator.

-Si ka mundësi 15 mijë lekë oferta edhe ato 20gb që janë ikin pa e kuptuar fare. As 10 ditë oferta edhe mbaroi interneti.

-Në Itali je si pasha, o vëlla, 10 euro 200 giga, kurse këta këtu të lodhin.

-Oferta skandaloze këto të momentit . Para 1 viti kishit ofertë për 1000 lekë 12gb kurse tani 1200 lekë 2gb .

-Është për të qeshur. Rritjet e çmimeve që bëni i paraqisni gjoja si pozitive. Nuk është rritur mirëqenia në Shqipëri që ju rrisni tarifat.

-Duhet të kesh patjetër një ofertë mujore që gjasme të përfitosh këto ulje.

O zot ça skandali që jeni ..me zor po pres të më mbarojë dhe kjo ofertë aktive që kam dhe direkt ndërrim nr direkt tek një kompani tjetër.

“Vodafon Albania” është një nga kompanitë më të mëdha celulare që operojnë në Shqipëri ?! Fatkeqësi për qytetarët e varfër të këtij vendi. 

Video 1

Video 2

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.