Berisha tjetër dështim përballë drejtësisë, Gjykata e Lartë i rrëzon kërkesën për përjashtimin e gjyqtarëve!

Gjykata e Lartë rrëzoi kërkesën e Berishës dhe Malltezit për dorëheqjen nga çështja të kolegjit penal. Ata kërkuan përjashtimin nga gjykimi të gjyqtarit Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sander Simonit. “Rrëzimin e kërkesës se paraqitur nga kërkuesi Sali Berisha, me objekt: “Përjashtimin e gjyqtarit Ilir Panda, Sokol Binaj, Sander Simoni, nga gjykimi i çështjes penale […]

Korrik 10, 2024 - 16:55
 0
Berisha tjetër dështim përballë drejtësisë, Gjykata e Lartë i rrëzon kërkesën për përjashtimin e gjyqtarëve!
Reklamë
Reklamë

Gjykata e Lartë rrëzoi kërkesën e Berishës dhe Malltezit për dorëheqjen nga çështja të kolegjit penal. Ata kërkuan përjashtimin nga gjykimi të gjyqtarit Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sander Simonit.

“Rrëzimin e kërkesës se paraqitur nga kërkuesi Sali Berisha, me objekt: “Përjashtimin e gjyqtarit Ilir Panda, Sokol Binaj, Sander Simoni, nga gjykimi i çështjes penale nr. 61007-00371-00-2024, qe i përket rekursit kundër vendimit nr. 73, dt. 17.04.2024, te Gjykatës se Posacme te Apelit Kundër Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar”.

Ky vendim t’i njoftohet kërkuesit Sali Berisha dhe gjyqtareve Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sander Simoni.

Reklamë
Reklamë

Ky vendim është i formës se prere”, thuhet në njoftim.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.