Kërkoi përjashtimin e Iliriana Olldashit, Apeli i GJKKO rrëzon sërish SPAK për gjyqtaren

Gjykata e Posaçme e Apelit ka rrëzuar për herë të dytë brenda ditës kërkesën e Prokurorisë Speciale për përjashtimin e gjyqtares, Iliriana Olldashi nga shqyrtimi i çështjes ndaj Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit, të cilët kërkojnë në Apel shuarjen e masave të tyre të sigurisë. SPAK iu drejtua me disa kërkesa Apelit për përjashtimin e […]

Nëntor 24, 2023 - 13:04
 0
Kërkoi përjashtimin e Iliriana Olldashit, Apeli i GJKKO rrëzon sërish SPAK për gjyqtaren
Reklamë
Reklamë

Gjykata e Posaçme e Apelit ka rrëzuar për herë të dytë brenda ditës kërkesën e Prokurorisë Speciale për përjashtimin e gjyqtares, Iliriana Olldashi nga shqyrtimi i çështjes ndaj Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit, të cilët kërkojnë në Apel shuarjen e masave të tyre të sigurisë.

SPAK iu drejtua me disa kërkesa Apelit për përjashtimin e gjyqtares me pretendimin se është në konflikt interesi pasi në vitin 2015, kishte blerë një apartament në bllokun e pallateve ku Malltezi është aksioner.

/a.r

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.