Pallate të tjera në ndërtim në Laç, Rama inspekton vendin në kuadër të rindërtimit pas tërmetit

Pas apartamenteve të ndërtuara në Laç si dhuratë e qeverisë turke, në një tjetër pjesë të këtij qyteti janë duke përfunduar edhe disa pallate të tjera Në kuadër të rindërtimit pas tërmetit në Laç kjo është pamja e lagjes së re ku qeveria thotë se do të akomodohen 375 familje. Ecurinë e punimeve e pa […]

Qeshor 11, 2024 - 14:45
 0
Pallate të tjera në ndërtim në Laç, Rama inspekton vendin në kuadër të rindërtimit pas tërmetit
Reklamë
Reklamë

Pas apartamenteve të ndërtuara në Laç si dhuratë e qeverisë turke, në një tjetër pjesë të këtij qyteti janë duke përfunduar edhe disa pallate të tjera

Në kuadër të rindërtimit pas tërmetit në Laç kjo është pamja e lagjes së re ku qeveria thotë se do të akomodohen 375 familje.

Ecurinë e punimeve e pa në terren kryeministri Edi Rama, i cili shoqërohej nga kryetarja e Bashkisë së Laçit, Majlinda Cara dhe Ulsi Manja.

 

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

albanianlive AlbanianLive.com mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.